X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

BISON Lock Bond Agent de fixare pentru șuruburi și piulițe, 10ml

Cod : 400034
Descriere

Agent de blocare lichid, pentru blocarea şuruburilor, piuliţelor şi bolţurilor.

Fixează piuliţele, şuruburile, bolţurile şi penele de fixare, permiţând ulterior deşurubarea lor. Etanşează îmbinările cu filet şi protejează împotriva ruginii.

  • Prezintă rezistenţă la vibraţii şi şocuri.

Specificatii
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 10ml
Greutate (g) 41
Inaltime (mm) 20
Latime (mm) 215
Lungime (mm) 90
Nume produs BISON Lock Bond 10ml bl
Status Activ
BISON Lock Bond Agent de fixare pentru șuruburi și piulițe, 10ml http://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/126618_list.jpg BISON
RON  

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2018 Temad
designed by headstart.ro