X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

MELLERUD Soluție de protecție împotriva mucegaiului

Cod : 760031
Descriere

Oferă o protecţie de lungă durată a diferitelor suprafeţe precum: tapetul, tencuială, beton, cărămizi din argilă, gresie calcaroasă, ipsos, piatră naturală, lemn, etc. împotriva mucegaiului, fungicidelor, algelor şi muşchiului.

Previne dezvoltarea mucegaiului oriunde în interior unde condiţiile nefavorabile, precum umezeala din aer care se găseşte în beciuri, spaţii sanitare, bucătărie, dormitoare, saună, etc.

  • Produsul este inodor, poate fi utilizat fără probleme în camera copiilor, living şi dormitoare;
  • Indicat de asemenea pentru toate substraturile absorbante, de ex. pereţi sau tavane acoperite cu vopsea, cu tapet, cu faianţă sau cu piatră naturală;
  • Ideal pentru uz interior, pe pereţi, tavane, plăci de faianţă şi zidărie;
  • Pentru toate suprafeţele absorbante, de asemenea este indicat şi pentru pereţii acoperiţi cu tapet;

Consum: 500ml este cantitatea suficientă pentru aprox 5-10m2, în funcţie de calitatea şi gradul de absorbţie al suprafeţei.

Specificatii
Ambalare 500ml
Greutate (g) 590
Inaltime (mm) 240
Latime (mm) 60
Lungime (mm) 75
Nume produs Sol de prot. Impotriva mucegaiului 0,5L 1582
Status Activ
MELLERUD Soluție de protecție împotriva mucegaiului http://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/126889_list.jpg MELLERUD
RON în stoc

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2017 Temad
designed by headstart.ro
Produse