X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

MOTIP Chit pentru aluminiu 250g

Cod : 382412
Descriere

Chit pentru reparaţii auto, utilizat la construcţia de motoare sau pentru diferite aplicaţii hobby şi casnice. Utilizat pentru suprafeţe din metal, lemn, mase plastice sau beton. Poate fi utilizat şi pentru umplerea şi nivelarea unor găuri sau pentru întărirea unor suprafeţe foarte subţiri de dimensiuni mici.

Caracteristici:

  • Foarte tixotropic;
  • Utilizat pentru aplicaţii pe suprafeţe mari şi pentru închiderea porilor;
  • Elasticitate foarte mare;
  • Aderenţă foarte bună;
  • Timp de întărire scurt;
  • Uşor de şlefuit.

Specificatii
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 250g
Greutate (g) 315
Inaltime (mm) 73
Latime (mm) 81
Lungime (mm) 81
Nume produs MOTIP chit filler aluminiu 250g M60086
Status Activ
MOTIP Chit pentru aluminiu http://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/142480_list.jpg DUPLI-COLOR
RON în stoc

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2018 Temad
designed by headstart.ro