X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Încercările crizei economice

Încercările crizei economice

Activitatea companiei din perioada următoare a fost influenţată negativ de schimbările intervenite pe piaţă, în contextul scăderii puterii de cumpărare a populaţiei şi diminuării drastice a investiţiilor în construcţii, înregistrate începând cu 2009, după ce criza economică şi-a făcut simţită prezenţa în majoritatea domeniilor din Construcţii şi Industrie. Însă, datorită politicii de preţuri coerentă şi a angajamentului întregii echipe Temad, compania a reuşit în scurt timp să-şi crească cifra de afaceri şi să-şi menţină profitul prin introducerea de game de produse noi şi prin intrarea pe noi pieţe chiar şi în condiţiile crizei economice care s-a accentuat de la an la an.


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2017 Temad
designed by headstart.ro
Produse