X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Noutăţi

publicat in: Noutati // publicat pe: 23.11.2017

Creează cu UHU - decorațiuni pentru sărbători!

Se apropie sărbătorile de iarnă și începem să ne gândim la cadouri, la Moș Crăciun, la momentele petrecute alături de familie. Atmosfera Crăciunului este adusă în casele noastre p...

publicat in: Noutati // publicat pe: 06.11.2017

MARIS POLYMERS

MARIS POLYMERS este unul dintre cei mai importanți producători la nivel mondial de materiale de impermeabilizare din poliuretan pentru domeniul construcțiilor, oferind o gamă largă de produse și sisteme care să îndeplinească cerințele clienților și care respectă cele mai noi tehnologii și standarde. Sistemele MARIS POLYMERS sunt destinate atât clădirilor noi cât și pentru renovări. Un număr mare de clienți în mai mult de 70 de țări din întreaga lume au încredere în sistemele noastre de impermeabilizare și de acoperire sofisticate. Descoperiți serviciile și soluțiile noastre privind MARISEAL SYSTEM.

publicat in: Noutati // publicat pe: 06.11.2017

WD-40 Specialist

NOUA GAMĂ WD-40® SPECIALIST™ a fost special concepută ca un “set de unelte” pentru aplicaţiile solicitante care necesită o soluţie specifică - degresare, curăţare, lubrifiere, degripare, şi unde rezultatele trebuie să fie pe măsură. Vă puteţi baza în continuare pe WD-40® Lubrifiant universal, dar acum gama s-a completat cu 7 noi articole WD-40® Specialist™.

publicat in: Noutati // publicat pe: 01.11.2017

WD-40 Bike pentru întreținerea bicicletei

WD-40 BIKE - PRODUSELE CARE PRELUNGESC VIAȚA BICICLETEI Utilizată ca mijloc de transport, de distracție și de petrecere a timpului liber, bicicleta devine tot mai populară, dar pentru a-i prelu...

publicat in: Noutati // publicat pe: 30.10.2017

UHU - Lumea oceanelor

PARTICIPĂ ȘI CÂȘTIGĂ O MASĂ DE FOOSBALL! Participă la concursul UHU Lumea Oceanelor împreună cu clasa ta și câștigă o masă de foosball! Mecanismul concursului ...

BOSTIK Franţa este a 4-a companie mondială producătoare de adezivi. Produsele Bostik - adezivi pentru pardoseli flexibile, adezivi pentru parchet, adezivi pentru tapet, amorse, soluții pentru hidroizolaţii, sunt recunoscute în răndul profesioniștilor din domeniu datorită tehnologiilor inovatoare, a calităţii și a durabilității acestora. 

Descoperă aici gama de produse Bostik.

__________________________________

Cum să te pregătești de școală

În primii ani de grădiniță și școală, copiii se confruntă cu o varietate de materiale. Fie că este vorba de joc sau de educație, crearea obiectelor este esențială atât pentru transferul de cunoștințe, cât mai ales pentru dezvoltarea creativității și a abilităților motorii ale copiilor.

UHU s-a dedicat acestui domeniu având o expertiză de peste 50  de ani

UHU Creativ este un program de predare creativă pentru educație, special dezvoltat de pedagogi și educatori, pentru a îndeplini diversele cerințe din grădinițe și școli.

__________________________________

Concurs UHU - Tabăra Veselă de Sport

Participă la concursul UHU Câștigă un loc în tabăra veselă de sport pentru copii

Dă Like/ Îmi place paginii de Facebook UHU România, distribuie postarea oficială a campaniei, completează formularul de înscriere. Este atât de simplu! În urma tragerii la sorți, copilul tău ar putea merge în Tabăra Veselă de Sport!

__________________________________


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2017 Temad
designed by headstart.ro
Produse