Concurs UHU - Tabăra Veselă de Sport

Participă la concursul UHU Câștigă un loc în tabăra veselă de sport pentru copii

Dă Like/ Îmi place paginii de Facebook UHU România, distribuie postarea oficială a campaniei, completează formularul de înscriere. Este atât de simplu! În urma tragerii la sorți, copilul tău ar putea merge în Tabăra Veselă de Sport!

__________________________________

UHU Creativ - Lumea Oceanelor

Participă la concursul UHU Lumea Oceanelor și câștigă o masă de foosball! 

Înscrie-ți clasa și vei primi GRATIS toate materialele de care ai nevoie pentru a-ți realiza propria "Lume a oceanelor" în cadrul celui mai creativ proiect de învățare. Perioada: 4.09 - 7.11.2017

__________________________________

Cum să te pregătești de școală

În primii ani de grădiniță și școală, copiii se confruntă cu o varietate de materiale. Fie că este vorba de joc sau de educație, crearea obiectelor este esențială atât pentru transferul de cunoștințe, cât mai ales pentru dezvoltarea creativității și a abilităților motorii ale copiilor.

UHU s-a dedicat acestui domeniu având o expertiză de peste 50  de ani

UHU Creativ este un program de predare creativă pentru educație, special dezvoltat de pedagogi și educatori, pentru a îndeplini diversele cerințe din grădinițe și școli.

__________________________________

BOSTIK Franţa este a 4-a companie mondială producătoare de adezivi. Produsele Bostik - adezivi pentru pardoseli flexibile, adezivi pentru parchet, adezivi pentru tapet, amorse, soluții pentru hidroizolaţii, sunt recunoscute în răndul profesioniștilor din domeniu datorită tehnologiilor inovatoare, a calităţii și a durabilității acestora. 

Descoperă aici gama de produse Bostik.

__________________________________

Hidroizolații profesionale pentru toți

MARIS POLYMERS este unul dintre cei mai importanți producători la nivel mondial de materiale de impermeabilizare din poliuretan pentru domeniul construcțiilor, oferind o gamă largă de produse și sisteme care să îndeplinească cerințele clienților și care respectă cele mai noi tehnologii și standarde.  

Descoperiți gama de membranele lichide poliuretanice marca MARISEAL SYSTEM ...... ......................

__________________________________

NOUA GAMĂ WD-40® SPECIALIST™ a fost special concepută ca un “set de unelte” pentru aplicaţiile solicitante care necesită o soluţie specifică - degresare, curăţare, lubrifiere, degripare, şi unde rezultatele trebuie să fie pe măsură.

Vă puteţi baza în continuare pe WD-40® Lubrifiant universal, dar acum gama s-a completat cu 7 noi articole WD-40® Specialist™.

__________________________________

Copyright 2013-2016 Temad Co | Newsletter | Harta Site | Contact | Termeni şi condiţii | Utilizare cookies