BOSTIK Franţa este a 4-a companie mondială producătoare de adezivi. Produsele Bostik - adezivi pentru pardoseli flexibile, adezivi pentru parchet, adezivi pentru tapet, amorse, soluții pentru hidroizolaţii, sunt recunoscute în răndul profesioniștilor din domeniu datorită tehnologiilor inovatoare, a calităţii și a durabilității acestora.

Ce sunt Adezivi inteligenți?
Bostik oferă o gamă largă de sisteme și soluții care fac lumea noastră mai sigură, mai flexibilă, mai eficientă și care răspund provocărilor dinamice ale mediului nostru.

Pe măsură ce cerințele tehnologice de construcție și de fabricație au crescut, Bostik a dezvoltat adezivi cu tehnologii inovatoare pentru ca tot ceea ce este asamblat sau construit să devină mai inteligent și mai adaptabil la aceste cerințe.

De la materiale de etanșare rezistente la foc la adezivul care își schimbă culoarea atunci când este umed, soluțiile Bostik inteligente de lipire fac mult mai mult decât să lipească materiale.

Ce înseamnă Bostik smart?
Fiecare dintre inovațiile noastre inteligente corespunde următoarelor patru atribute sau unei combinații a acestora.

  • mai sigur

Bostik aplică tehnologii inovatoare care respectă reglementările legate de mediu, menținându-și angajamentul de a oferi soluții mai sigure, care sunt conforme cu standardele de siguranță stricte pentru a asigura sănătatea și bunăstarea celor care aplică și care beneficiază de soluțiile noastre inteligente.

  • eficient

Atunci când sunt utilizate ca parte a unui sistem complet, soluțiile noastre de lipire inteligente permit clienților și utilizatorilor să atingă cele mai înalte standarde de performanță și de calitate, în același timp beneficiind de reducerea costurilor și îmbunătățirea productivității.

  • flexibil

Proprietățile de înaltă performanță ale soluțiilor noastre de lipire inteligente, le permit să se adapteze la toate tipurile de suprafețe și materiale, în cele mai solicitante condiții. Ele sunt ușor de utilizat și oferă multe avantaje față de alte metode de îmbinare și de atașare.

  • responsiv

Bostik adoptă inovarea permanentă pentru a oferi cele mai bune soluții, combinând performața superioară de lipire cu cerințele clienților în continuă schimbare privind funcționalitățile specifice.

Repararea straturilor suport

Amorse și primere

Șape și mortare de reparații

Adezivi pentru pardoseli flexibile

Adezivi și sigilanți pentru parchet

 

Copyright 2013-2016 Temad Co | Newsletter | Harta Site | Contact | Termeni şi condiţii | Utilizare cookies