X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Mărci de renume

Mărci de renume

Temad şi-a demonstrat capacitatea de a dezvolta şi promova pe piaţa locală peste 20 de mărci internaţionale, cât şi 7 mărci proprii: RINO, PROTEK, SWORDFLEX, STARKBOHRER, KARRO, PROFILE ALUMINIU, PROCOLOR.  Produsele distribuite de Temad se bazează pe cele mai noi tehnologii din domeniu îndeplinind criterii exigente de calitate şi durabilitate, fiind astfel în topul preferinţelor profesioniştilor iar, datorită uşurinţei în utilizare reprezintă alegerea numărul 1 şi în rândul consumatorilor casnici.

Ocupând poziţii de top pe segmentul de piaţă al adezivilor siliconici, acrilici şi al spumelor poliuretanice, Temad aplică aceeaşi strategie de succes şi în cazul celorlalte branduri, bazându-se pe înţelegerea preferinţelor consumatorilor şi pe cunoaşterea temeinică a produselor care să întrunească aceste cerinţe.

   


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2017 Temad
designed by headstart.ro
Produse