TEMAD PRODUCŢIE

Cu o investiţie de peste 1 mil. de euro şi crearea a peste 50 de locuri de muncă, fabrica de plasă din fibră de sticlă de la Braşov, inaugurată recent, este unul din proiectele de anvergură ale companiei TEMAD PRODUCŢIE, membră a grupului Temad.
Materii prime verificate şi aprobate, personal specializat şi echipamente profesionale sunt doar 3 dintre atu-urile care stau la baza principiilor pe care compania îşi bazează activitatea. Fabrica produce plasă din fibră de sticlă de 145g/mp şi 160g/mp, în diferite culori (alb, portocaliu, verde, galben), pe role de 1 m lăţime şi cu lungimea de 50 m. Calitatea este primordială în procesul de fabricaţie, de aceea, fiecare rolă este atent verificată şi aprobată de specialişti.


Reabilitarea termică – soluţia pentru facturi de încălzire mai mici
Majoritatea blocurilor de locuinţe din România, construite după proiecte elaborate în perioada 1950 – 1990, prezintă un nivel scăzut de izolare termică, iar aceasta se traduce în facturi mari pentru încălzire. În sezonul rece, 40% din căldura unui apartament se pierde din cauza gradului redus de izolare termică, deşi locatarii o plătesc. În acest context, reabilitarea termică a clădirilor este cea mai bună soluţie, atât pentru reducerea costurilor privind încălzirea acestora în sezonul rece cât şi răcirea în sezonul cald.
Astfel, plasa din fibră de sticlă joacă un rol foarte important în realizarea proiectelor de reabilitare termică, atât calitatea cât şi preţul acesteia influenţând în mod considerabil rezultatul final.

7 mil. mp de plasă producţie anuală Temad
Noua fabrică de plasă din fibră de sticlă din Braşov va avea o producţie anuală de aprox. 7 mil. mp, asigurând astfel necesarul pentru reabilitarea termică a peste 3.500 de blocuri cu 10 etaje.

Copyright 2013-2016 Temad Co | Newsletter | Harta Site | Contact | Termeni şi condiţii | Utilizare cookies