COLECTAREA ŞI UTILIZAREA DATELOR PERSONALE

Datele personale reprezintă acele informații ce vă identifică, cum ar fi numele, email-ul sau adresa poștală. TEMAD CO nu colectează aceste informații decât dacă le oferiți (spre exemplu la înscrierea la newsletter, dacă participați la un concurs, la un sondaj) și vă dați acordul pentru folosirea lor. Salvăm, utilizăm sau transferăm datele personale numai în conformitate cu acordul dumneavoastră și cu specificul situației date (pentru a vă răspunde la întrebări, pentru a vă îndeplini o cerere, pentru a vă informa rezultatul unui concurs).

Pentru a realiza acest lucru, este posibil ca TEMAD CO să transfere aceste date către alte companii sau către furnizori externi de servicii.

Oferim datele necesare unor terţi numai în cazul în care trebuie să folosim sub-furnizori sau agenţi pentru a putea îndeplini serviciile solicitate de dumneavoastră. În astfel de situaţii, partenerii noştri sunt obligaţi să folosească datele în mod confidenţial, în conformitate cu prevederile obligatorii, şi să le şteargă de îndată ce acestea nu mai sunt necesare.

Orice alt transfer de date personale, în situații precum transferul datelor de logare pe site către alte site-uri de servicii sau comunități sociale (Facebook, Twitter) necesită acordul dumneavoastră. TEMAD CO garantează că datele nu sunt vândute, închiriate sau schimbate. Va fi nevoie să dezvăluim informații despre dumneavoastră dacă suntem obligați prin lege sau prin executoriu guvernamental.

UTILIZAREA DATELOR PERSONALE ÎN SCOPURI PUBLICITARE SAU DE MARKETING

Dacă sunteți de acord în mod special ca datele dumneavoastră să fie utilizate în scopuri publicitare sau de marketing, acestea vor fi stocate și utilizate în acest sens (spre exemplu, pentru trimiterea unui newsletter, a unor mostre, pentru participarea la un concurs). Putem să folosim datele pentru a analiza eficacitatea și pentru îmbunătăți calitatea serviciilor noastre de website, de publicitate, marketing, cercetare de piață și vânzări.

RETRAGEREA ACORDULUI

Puteți să vă retrageți complet sau parțial acordul privind utilizarea datelor personale.

INFORMAŢII COLECTATE AUTOMAT

Atunci când accesați site-ul, informații generale precum numele furnizorului de internet (de rețea, numele firmei), site-urile pe care le-ați vizitat anterior, ce ați accesat pe site-ul nostru, data și ora la care ați accesat, se vor salva automat.

Aceste informații sunt colectate și analizate în formă anonimă. Sunt utilizate numai pentru a îmbunătăți calitatea, conținutul site-ului nostru și nu sunt transferate sau procesate mai departe de terțe părți.

COOKIE-URI

Pentru a facilita navigarea pe site folosim cookie-uri. Acestea reprezintă fişierele mici de text care pot fi stocate pe unitatea hard a unui vizitator ce vă oferă posibilitatea de a avea propriile dumneavoastră setări pe site. Folosim cookie-uri pentru a înțelege mai bine cum este folosit site-ul și pentru a îmbunătăți navigarea. Cookie-urile ne ajută, spre exemplu, să determinăm dacă ați mai vizitat site-ul nostru dau dacă sunteți un vizitator nou. Aceste cookie-uri nu stochează date personale. Puteţi evita salvarea acestor cookie-uri pe hardul dumneavoastră prin modificarea setărilor browser-ului. Puteţi afla cum puteţi face acest lucru din instrucţiunile de utilizare oferite de către producătorul browser-ului dumneavoastră.

COPIII

Nu ne angajăm în colectarea de date personale ale copiilor. Dacă descoperim că asemenea date au fost transmise fără acordul părinților sau al custodelui, le vom șterge.

Securitatea datelor

Am implementat măsuri tehnice și de organizare pentru a vă putea proteja datele personale de codificare, furt sau acces neautorizat de către terțe părți.

Actualizarea și modificarea informațiilor

Este posibil să efectuăm modificări la nivelul condițiilor legale fără ca acest lucru să fie anunțat anterior. Vă rugăm să verificați dacă au apărut eventuale modificări la nivelul condițiilor legale de care nu erați la curent.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Termeni si conditii
1. Garantia TEMAD

TEMAD asigură, în condiţiile legii, păstrarea confidenţialitătii datelor cu caracter personal ale Clientului și respectarea dreptului acestuia la protecţia vieţii private, în privinţa prelucrării datelor cu caracter personal ale Clientului. Aceasta obligaţie nu se aplică în cazul informaţiilor dezvăluite deliberat de către Client unor părti terţe.

2. Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

TEMAD prelucrează datele personale ale Clientului, în temeiul legii, cu bună-credinţă, în scopuri legitime, pentru încheierea și executarea contractului, respectiv pentru furnizarea produselor alese de către Client. Prelucrarea inseamna utilizarea, stocarea, afişarea, copierea, transmiterea, interpretarea, editarea si/sau distribuirea de informaţii catre servere locale si/sau internaţionale. În conformitate cu dispoziţiile legii privind protecţia datelor personale, Clientul este de acord, explicit și fără echivoc, ca TEMAD să folosească datele cu caracter personal, pe care Clientul le furnizează la încheierea prezentului contract, pe teritoriul României, să le transfere către alti distribuitori și contractori locali cu care TEMAD este în relatii contractuale, pentru realizarea obiectului acestui contract. Clientul înţelege și este de acord că manifestarea dreptului său de opoziţie este echivalent cu imposibilitatea prestării serviciului de către TEMAD.

3. Procesarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal reprezintă orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul ori mai multe elemente specifice identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale).
Prelucrarea Datelor cu caracter personal: orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal prin mijloace automate sau neautomate, precum colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terti prin transmitere, diseminare sau, în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea datelor respective.

4. Dreptul persoanei vizate, respectiv drepturile prevăzute de Legea 677/2001 și legea 506/2004, sunt urmatoarele:

  • dreptul de acces la date - orice persoană vizată are dreptul de a obţine, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de operator;
  • dreptul de intervenţie asupra datelor -orice persoană vizată are dreptul de a solicita, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată și semnată, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  • dreptul de opoziţie - persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată și semnată, din motive întemeiate și legitime, ca datele care o vizează să facă obiectul unor prelucrări sau să fie dezvăluite unor terţi;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiţiei, fără a aduce atingere posibilităţii de a se adresa cu plângere autorităţii de supraveghere în domeniu;
  • dreptul de a merge in instanţa si a cere daune pentru încălcarea drepturilor in baza Legii 677/2001;
  • persoana in cauza poate cere, gratuit, in scris, in orice moment, ca datele sale personale sa nu mai fie procesate;
  • dreptul de a cere TEMAD sa inceteze sa mai trimită clientului mesaje promoţionale. Clientul va fi informat in legătura cu efectuarea schimbărilor in opţiunile sale privind datele sale personale, in termen de 15 zile de la data comunicării schimbărilor respective catre TEMAD.
Copyright 2013-2016 Temad Co | Newsletter | Harta Site | Contact | Termeni şi condiţii | Utilizare cookies