X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

MELLERUD Soluție pentru curățarea urmelor de grăsime, ceară și murdărie

Cod : 760008
Descriere

Solvent pentru curăţarea urmelor de grăsime, ceară şi murdărie îndepărtează imediat urmele de grăsime şi ulei. Dizolvă chiar şi straturile vechi de ceară şi îndepărtează imediat murdăria persistentă, protejează şi lustruieşte.

Indicată pentru piatră, ceramică, plastic şi metal. Ideal pentru curăţarea pardoselilor, a ferestrelor, suprafeţelor din bucătărie, mobilier de birou şi de grădină, marchizelor etc. Adecvat şi pentru curăţarea interiorului autoturismelor sau a spoilerelor din plastic ale autoturismelor. Ideal şi pentru jante (chiar şi pentru cele din aluminiu).

    Consum: 1L este cantitatea suficientă pentru 5-15m2, în funcţie de cantitatea murdărie.

Specificatii
Ambalare 1L
Greutate (g) 1105
Inaltime (mm) 195
Latime (mm) 75
Lungime (mm) 95
Nume produs Solvent pt. grasime ceara, murdarie 1L 0325
Status Activ
MELLERUD Soluție pentru curățarea urmelor de grăsime, ceară și murdărie http://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/126656_list.jpg MELLERUD
RON în stoc

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2017 Temad
designed by headstart.ro
Produse