X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

MELLERUD Soluție pentru protecția suprafețelor din marmură și piatră naturală

Cod : 760022
Descriere

Soluţie impregnatoare cu efect de lungă durată.

Protejează suprafeţele din piatră împotriva pătrunderii uleiului, grăsimilor sau apei, pentru o perioadă îndelungată de timp. Suprafaţa poate fi ştearsă înainte ca impurităţile să pătrundă în suprafaţă. Pentru piatră naturală absorbantă, gresie neglazurată, faianţă, ceramică, piatră utilizată în zidărie (cum ar fi marmura Soinhofener, marmură Jura, granit, ardezie, clincher şi ceramică, cotto).

Este de asemenea indicată pentru marmura lucioasă şi granit. Pentru pardoseli, mese, suprafeţe de lucru, băi, etc. Poate fi utilizat ca şi produs antigraffiti.

  • Transparent, nu formează peliculă.
  • Consum: 500ml este o cantitate suficientă pentru aproximativ 10-20m2 depinzând de tipul suprafeţei, pe suprafeţe mai puţin absorbante precum granitul consumul este de aprox. 30m2.

Specificatii
Ambalare 500ml
Greutate (g) 507
Inaltime (mm) 160
Latime (mm) 45
Lungime (mm) 100
Nume produs Sol pt supraf de marmura si piatra nat 0,5L 0875
Status Activ
MELLERUD Soluție pentru protecția suprafețelor din marmură și piatră naturală http://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/126710_list.jpg MELLERUD
RON în stoc

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2017 Temad
designed by headstart.ro
Produse