X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

MELLERUD Granule pentru desfundarea țevilor de scurgere

Cod : 760029
Descriere

Desfundă rapid ţevile de scurgere şi conductele înfundate.

Pentru căzi de baie, chiuvete, lavoare, vase de toaletă şi alte scurgeri.

  • Acţionează intrinsec şi elimină mirosurile neplăcute;
  • Dizolvă rapid reziduurile alimentare, de săpun, fire de păr, lână de bumbac, etc din ţevile şi conductele de scurgere;
  • Desfundă de asemenea, şi scurgerile blocate cu gheaţă;
  • Consum: 600g este o cantitate suficientă pentru aprox. 20-30 aplicări.

Specificatii
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 600g
Greutate (g) 710
Inaltime (mm) 238
Latime (mm) 60
Lungime (mm) 60
Nume produs Granule pt desf tevi de scurgere 600gr 9106
Status Activ
MELLERUD Granule pentru desfundarea țevilor de scurgere http://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/126734_list.jpg MELLERUD
RON în stoc

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2018 Temad
designed by headstart.ro