X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

MELLERUD Soluție pentru curățarea băii și a obiectelor sanitare

Cod : 760002
Descriere

Soluţie de curăţat pentru îndepărtarea rapidă şi eficientă a depunerilor de calcar, a resturilor de săpun şi de murdărie, a petelor gri şi a ruginii. Dizolvă depunerile inestetice şi previne instalarea bacteriilor şi germenilor.

Indicată pentru toate suprafeţele rezistente la acizi din băi şi cabine de duş, precum gresia (nu este indicată şi pentru plăcile din piatră naturală), chiuvete, căzi de baie, pereţi despărţitori pentru duş, fitinguri şi toalete, suprafeţe sintetice.

  • Asigură curăţenia şi luciul obiectelor sanitare;
  • Noua formulă gel facilitează menţinerea soluţiei pe suprafeţe pentru mai mult timp şi este foarte eficientă împotriva murdăriei şi calcarului;
  • Consum: foarte productivă, în funcţie de cantitatea de murdărie.

Specificatii
Ambalare 0,5L
Greutate (g) 610
Inaltime (mm) 250
Latime (mm) 60
Lungime (mm) 75
Nume produs Solutie pt baie, obiecte sanitare 0,5L 2060
Status Activ
MELLERUD Soluție pentru curățarea băii și a obiectelor sanitare http://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/126748_list.jpg MELLERUD
RON în stoc

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2017 Temad
designed by headstart.ro
Produse