X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

ILLBRUCK

Illbruck este recunoscut de către profesioniști ca un brand ce acoperă o arie completă de aplicații pentru etanșarea și lipirea ferestrelor, fațadelor și a interioarelor. Calitate superioară, aplicare ușoară și o fiabilitate sporită sunt doar câteva dintre avantajele dobândite, ce vă vor facilita în mod considerabil munca. În viitor, inovațiile vor completa gama de produse profesionale, ținând cont de tendințele din ce în ce mai exigente. Tremco Illbruck are certificare ISO 9001: 2008 și ISO 14001: 2004. Mai mult decât atât, multe dintre produsele noastre au fost testate în mod independent, pentru a se asigura că acestea vor satisface nevoile clienților.12 3

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2017 Temad
designed by headstart.ro
Produse