X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

ILLBRUCK FM315 Spumă poliuretanică, pentru pistol, orice sezon, 880ml

Cod : 511016
Descriere

ƒSpumă poliuretanică monocomponentă cu expandare ridicată, până la 65 litri. ƒ

    #Ideală pentru instalarea uşilor şi a ferestrelor, având proprietăţi de izolare termică şi fonică. #ƒƒAre o post-expandare redusă ceea ce duce la un control mai bun când se utilizează la umplerea golurilor. #ƒƒAderenţă ridicată pe majoritatea materialelor de construcţii. ƒƒ#Timp de uscare, până la tăiere, foarte scurt. ƒ

Specificatii
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 880ml
Greutate (g) 995
Inaltime (mm) 330
Latime (mm) 65
Lungime (mm) 65
Nume produs ILLBRUCK FM315 sp. pistol all season 880ml 333044
Status Activ
ILLBRUCK FM315 Spumă poliuretanică, pentru pistol, orice sezon, 880ml http://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/987493_list.jpg ILLBRUCK
RON în stoc

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2018 Temad
designed by headstart.ro