X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Profil de etanşare ferestre cu plasă 2,5m

Cod : 514392
Descriere

Profil etanşare uşi şi ferestre cu plasă. Are rol de garnitură-amortizor, preia din vibraţiile tocului apărute la închiderea şi deschiderea ferestrelor/ uşilor, a tensiunilor existente între materiale diferite.

  • Nu sunt deteriorări ale tâmplăriei.
  • Se curăţă uşor tâmplăria la finalul lucrării.
  • Nu se formează "punţi termice".
  • Reduce din consumul de energie necesară de obicei pentru încălzirea clădirii.
  • Combinaţie durabilă şi estetică cu tâmplăria.

Specificatii
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Greutate (g) 300
Inaltime (mm) 30
Latime (mm) 2500
Lungime (mm) 100
Nume produs Profil etansare ferestre cu plasa 2,5m
Status Activ
Profil de etanşare ferestre cu plasă http://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/987709_list.jpg TERMICO
RON în stoc

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2018 Temad
designed by headstart.ro