X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Şaibă plată specială DIN9021, zincată M8

Cod : 280189
Descriere

Șaibă plată specială, DIN-EN-ISO 7093 (standard vechi DIN 9021) este fabricată din oțel zincat și se folosește în industria auto, în construcții și Ia fabricarea mobilei. Este recomandată folosirea șaibei împreună cu șuruburi, șuruburi metrice sau cu alte elemente de fixare, pentru reducerea presiunii pe suprafața de sprijin realizată din materiale subțiri (tablă, plastic, lemn, etc.).

    Caracteristici:
  • Material: oțel C1008.
  • Acoperire: zincat.

Specificatii
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 500buc
Greutate (g) 2990
Inaltime (mm) 95
Latime (mm) 107
Lungime (mm) 215
Nume produs Saiba plata DIN9021 M8 500BC
Status Activ
Şaibă plată specială DIN9021, zincată http://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/140442_list.jpg STARK FIX
RON în stoc

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2018 Temad
designed by headstart.ro