X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Şurub autofiletant pentru lemn, cap hexagonal 8x120

Cod : 280055
Descriere

Șurub pentru fixarea elementelor din lemn (DIN 571).

  Caracteristici:
 • Cap hexagonal.
 • Filet: cu pas mare.
 • Vârf: autofiletant.
 • Acoperire: zincat alb.
 • Lungimea filetului Lt=L *0.6.
 • Duritate: gr. 4.8.
 • Duritatea miezului: 220 NV.
 • Duritatea stratului superior: MIN 240 HV.
 • Material: oțel C1022.

Specificatii
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 100buc
Greutate (g) 3830
Inaltime (mm) 95
Latime (mm) 107
Lungime (mm) 215
Nume produs Srb. autofiletant lemn cap hexag 8x120 100bc
Status Activ
Şurub autofiletant pentru lemn, cap hexagonal http://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/140311_list.jpg STARK FIX
RON în stoc

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2018 Temad
designed by headstart.ro