X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

BISON Spumă poliuretanică, cu aplicator 300ml

Cod : 451009
Descriere

Spumă poliuretanică cu mare capacitate de expandare şi întărire rapidă. Indicată pentru umplerea, izolarea, etanşarea şi lipirea golurilor, crăpăturilor şi fisurilor. Poate fi utilizată la interior şi la exterior. Utilizări: Indicată pentru operaţiuni rapide şi simple de etanşare, izolare şi umplere a fisurilor mari, îmbinărilor, rosturilor, golurilor si orificiilor mari împotriva pierderilor de căldură, frigului, curenţilor de aer, zgomotului şi umezelii. Ideală pentru lucrări precum: montarea cadrelor de la uşi şi ferestre, umplerea golurilor, etanşarea îmbinărilor dintre pereţi şi tavane, treceri de conducte, ţevi, cabluri şi instalaţii electrice, precum şi la panourile de izolare fonică, motoare şi pentru îmbunatăţirea izolaţiei termice la sistemele de răcire.

  • Se poate vopsi;
  • Rezistenţă la apă şi la multe produse chimice;
  • Se întăreşte sub influenţa umidităţii din aer;
  • Fixare excelentă pe diferite suporturi;
  • Rezistenţă la temperaturi de la -40°C până la +90°C.

Specificatii
Ambalare 300ml
Greutate (g) 382
Inaltime (mm) 197
Latime (mm) 66
Lungime (mm) 66
Nume produs BISON Spuma PU 300ml c.122587
Status Activ
BISON Spumă poliuretanică, cu aplicator http://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/126836_list.jpg BISON
RON în stoc

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2017 Temad
designed by headstart.ro
Produse