Ştiri

Orice material, orice suprafață – Poly Max® este soluția completă. Lipește. Fixează. Etanșează. Brașov, 14 Martie 2017

Forbes România a lansat in Noiembrie 2016 cea mai recentă ediție a topului celor mai bogați români și a celor mai mari companii - Forbes 500. În calcularea topului companiilor, sunt luați în calcul 5 factori: cifra de afaceri, profitul, capitalul, valoarea de piață și numărul de angajați.

Programul Entrepreneur Of The Year™, singura competiţie antreprenorială globală, are loc începând cu anul 2014 şi în România. EY selectează Entrepreneur Of The Year™ în mai mult de 145 de oraşe din peste 60 de ţări, acoperind mai mult de 94% din economia globală. Începând cu 2014, EY oferă antreprenorilor români oportunitatea de a participa la cel mai amplu şi apreciat proiect global de business, dedicat antreprenorilor.

Anul 2014 s-a încheiat într-un mod cu totul inedit pentru TEMAD. Dl Florin Madar a participat la o expediţie pe muntele Kilimanjaro (Tanzania), cunoscut sub denumirea de “acoperişul Africii”. La expediţie au participat 6 persoane, iar compania Temad a fost reprezentată de Florin Madar, Anca Madar (soţia), Andra Madar (fiica). Vf. Uhuru Peak - “cucerit” de Temad are o altitudine de 5895 m iar urcuşul a durat 3 zile.

Campania "Cu Bison şi Temad te lipeşti de un Duster" s-a încheiat cu tragerea la sorţi finală în care s-au desemnat câştigătorii.

Promoţia "Cu Bison ai lipici la o vacantă de 10.000 lei şi la multe alte premii" s-a încheiat în data de 7 Decembrie 2014. Căştigătorul Marelui Premiu - o vacanţă în valoare de 10.000 lei - a fost desemnat dl. AVRAM ROLAND-IOAN din Piteşti.

2014 reprezintă anul aniversării a 20 de ani de activitate a companie TEMAD. Cu această ocazie, la sfarşitul anului, echipa Temad s-a reunit pentru a celebra succesul companiei.

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” Proiect finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională „Investiţii pentru viitorul dumneavoastră&...

S.C. TEMAD CO S.R.L, cu sediul în municipiul Brasov, Şos. Cristianului  nr. 12, judeţul Braşov, derulează, începând cu data de 30 Mai 2014, proiectul “Valoare prin perf...

Braşoveanul Florin Madar face 27 mil. euro din distribuţia de materiale de construcţii. Absolvent al Facultăţii de Comerţ din cadrul ASE Bucureşti, în 1986, Florin Madar, 51 de ani, a intrat în afaceri la începutul anilor ’90, vânzând marfă „cu plasa şi cu Oltcitul“.

Copyright 2013-2016 Temad Co | Newsletter | Harta Site | Contact | Termeni şi condiţii | Utilizare cookies