X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

1 Iunie cu Mascota Bison

publicat in: Stiri // publicat pe: 01.06.2012

Sute de copii au sărbătorit Ziua Internaţională a Copilului într-un cadru festiv la evenimentul organizat la Castelul Bran, ocazie cu care Mascota Bison şi-a făcut prieteni noi.


Şi pentru că locul este încărcat de istorie, nu au lipsit expoziţiile de arme şi armuri, de arme de asediu, demonstraţiile de luptă (cu spadă, sabie, spadă de asalt, iatagan, falx dacic, pumnal, halebardă, trident, suliţă, topor, bici, bici de luptă, etc.), lecţiile de luptă (spadă, suliţă şi scut) oferite de profesionişti, în cea mai deplină siguranţă. Astfel, cei mici au devenit pentru câteva ore cavaleri şi prinţese, demne personaje de poveste. La ora 13.00 sărbătoriţii au vizionat spectacolul ”Mica vrăjitoare”, susţinut de Teatrul de Copii ”Arlechino” din Braşov.


Grădina castelului a răsunat de glasurile copiilor iar Parcul Regal s-a transformat într-un spaţiu de jocuri medievale, de cultură şi creaţie pentru copii, aceştia fiind invitaţi să se implice în cadrul atelierelor interactive, unde pot creea păpuşi tradiţionale, pot picta pe sticlă sau pe lemn.

1 Iunie cu Mascota Bison
Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2017 Temad
designed by headstart.ro
Produse