X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Expediție umanitară “Irak for Life Medical”

publicat in: Stiri // publicat pe: 16.11.2017

În perioada septembrie-noiembrie 2017, Asociația Volunteer For Life a desfășurat în Irak expediția umanitară „Irak for Life Medical Dental 2017”, care a avut ca scop deschiderea unui cabinet dentar de chirurgie maxilofacială, plasat în tabăra de refugiați Hasan Sham U2, în cadrul spitalului modular din zonă. Acest cabinet vine astfel în întâmpinarea nevoilor a zeci de mii de copii și adulți refugiați din calea războiul.

Pentru această expediție umanitară a fost organizat un eveniment de strângere de donații pentru cumpărarea echipamentului necesar.

Compania Temad s-a alăturat proiectului contribuind la achiziționarea unitului dentar dar și a consumabilelor atât de necesare pentru asigurarea serviciilor medicale: pansamente, feșe, seringi, betadină, fixatoare, branule, pansamente pentru arsuri grave, instrumentar chirurgical și multe altele.

Temad este un partener constant în acțiunile de responsabilitate socială și contribuim la nevoile stringente ale populației implicându-ne în acțiuni care vizează domenii precum sănătatea, educația, sportul.

Urmărind filmul de mai jos, puteți vedea acțiunile umanitare desfășurate de Asociația Volunteer For Life în 2017.


Expediție umanitară “Irak for Life Medical”
Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2017 Temad
designed by headstart.ro
Produse