X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Gala Forbes 500 Business Awards 2017

publicat in: Stiri // publicat pe: 07.11.2017

Peste 200 de oameni de afaceri, manageri, bancheri, antreprenori, dar și consultanți de top au participat la cea de a cincea ediție a Galei Forbes 500 Business Awards, cel mai important eveniment de business din România, care s-a desfașurat pe 23 Octombrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Cu această ocazie, Forbes România a premiat performerii anului 2017 – atât antreprenori, cât şi companii.

Cu ocazia centenarului Forbes, ediția Forbes 500 Business Awards de anul acesta s-a remarcat printr-o secțiune specială dedicată celor mai importante personalități care au marcat economia românească “Forbes 100 Greatest Living Business Minds.”

În cadrul acestei eveniment acționarul companiei Temad, Florin Madar a obținul premiul “Forbes 100 Greatest Living Business Minds.” numărându-se printre personalitățile importante care au marcat economia românească.

Gala Forbes 500 Business Awards 2017
Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2017 Temad
designed by headstart.ro
Produse