X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Interviu acordat pentru Ziarul Financiar de către Florin Madar, Director General al Temad

publicat in: Stiri // publicat pe: 07.07.2014

Braşoveanul Florin Madar face 27 mil. euro din distribuţia de materiale de construcţii

Absolvent al Facultăţii de Comerţ din cadrul ASE Bucureşti, în 1986, Florin Madar, 51 de ani, a intrat în afaceri la începutul anilor ’90, vânzând marfă „cu plasa şi cu Oltcitul“.

Tată a doi copii, antreprenorul spune că nu a căutat investitori pentru un posibil exit şi speră că va putea preda, la momentul potrivit, afacerea în familie.

Compania Temad Co, înfiinţată în urmă cu 20 de ani de către braşoveanul Florin Madar, îşi propune să realizeze anul acesta o cifră de afaceri de 27 de milioane de euro din distri­buţia de materiale de construcţii, zo­na principală de activitate a firmei fiind reprezentată de un grup de 5.000 de mici magazine de profil, de piese auto sau de chimicale.

Temad Co a a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 25,2 milioane de euro şi un profit net de 1,4 milioane de euro cu o echipă de 226 de angajaţi, dar pe fondul unui început de an mai bun antreprenorul braşovean se aşteaptă la o creştere a rulajelor de circa 7% în acest an.

Citeste articolul complet pe ZF.ro

Interviu acordat pentru Ziarul Financiar de către Florin Madar, Director General al Temad
Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2017 Temad
designed by headstart.ro
Produse