X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Investiţii pentru viitorul dumneavoastră

publicat in: Stiri // publicat pe: 27.10.2014

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
Proiect finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

S.C. TEMAD CO S.R.L, cu sediul în municipiul Braşov, Şos. Cristianului  nr. 12, judeţul Braşov, derulează, începând cu data de 30 Mai 2014, proiectul “Valoare prin performanţă“, finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene, desemnat ca Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Creşterea Competitivităţii Economice, prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru.
 
Valoarea totală a proiectului este de 296.211,20 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 167.216,00  lei formată din: valoarea eligibilă nerambursabilă finanţată din FEDR – 143.805,76 lei şi valoarea eligibilă nerambursabilă finanţată din bugetul naţional – 23.410,24 lei.

Proiectul se implementează în municipiul Braşov pe o durată de 6 luni.

Obiectivul proiectului este reprezentat de creşterea competitivităţii şi valorii TEMAD CO ca urmare a implementării recomandărilor furnizate de o evaluare a companiei pe fondul asumării unei noi strategii de resurse umane care să susţină eforturile de vânzări şi de marketing.


Detalii suplimentare puteţi obţine de la:


Nume persoană contact: TOIU LAVINIA-MARINELA
Funcţie: Manager proiect, Şef departament juridic, resurse umane şi mediu
Tel. 0268.506.108/9, Fax: 0268.419.340, e-mail: lavinia.toiu@temad.ro

Investiţii pentru viitorul dumneavoastră
Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2017 Temad
designed by headstart.ro
Produse