X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

"Școala de Karting" proiect susținut de Temad

publicat in: Stiri // publicat pe: 17.11.2017

“Viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor” spunea Eleanor Roosevelt drept urmare ne-am propus să facem pași importanți în sprijinul copiilor, care, deși au vârste foarte mici, au curajul să viseze și vor să-și ducă visul mai departe, de la o simplă dorință la realitate.

Compania Temad susține noua generație și a ales să se implice în dezvoltarea proiectului inedit și unic la nivel regional „Școala de Karting” inițiat de Asociația Sportivă Top Kinder Brașov.

Proiectul a debutat în iunie 2017 și a devenit în scurt timp recunoscut la nivel zonal și național. În cadrul acestui proiect 13 copii au avut șansa să urmeze gratuit cursul de inițiere în pilotaj. Astfel prima promoție de mici piloți au început cursurile în 16 iulie și pe parcursul a 7 săptămâni au parcurs etapele de pregătire și inițiere în karting.

În această perioadă toți copiii au beneficiat de câte o sedință săptămânală de câte 30-40 de minute și de echipament tehnic și de siguranță complet. Fiecare copil a învățat câteva lucruri esențiale despre karting de exemplu: cum se urcă într-un kart, care este poziția corectă în scaun și la volanul unui kart și care sunt culorile principalelor steaguri sau repere pe o pistă.

Prin acest curs copiii și-au dezvoltat atât capacitatea de concentrare încă de la vârste fragede, dar au învățat și o lecție de bază și anume, că toate regulile trebuie respectate.


Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2017 Temad
designed by headstart.ro
Produse