Temad aniversează 20 de ani de activitate - De 20 de ani, îmbunătăţim viaţa a milioane de oameni, în fiecare zi.

Temad aniversează 20 de ani de activitate - De 20 de ani, îmbunătăţim viaţa a milioane de oameni, în fiecare zi.

16.06.2014

Temad aniversează 20 de ani de activitate - De 20 de ani, îmbunătăţim viaţa a milioane de oameni, în fiecare zi.

De 20 de ani, suntem prezenţi în fabrici, pe şantiere şi în casele a milioane de oameni.

Temad aniverseaza in 2014, 20 de ani de activitate. Evenimentul a fost sarbatorit impreuna cu clienti reprezentativi ai companiei, in cadrul unei Gale festive ce a avut loc in data de 13 Iunie in Poiana Brasov.

Discurs Florin Madar, Director General al companiei Temad, in cadrul Galei Festive

Buna seara, doamnelor, domnisoarelor si domnilor!

Va multumesc in numele echipei Temad ca sunteti astazi, aici.
La aniversarea a 20 de ani, s-ar putea spune ca evenimentul de astazi este despre Temad. Noi credem ca evenimentul este despre Dvs., clientii nostri. Seara va este dedicata Dvs.
Increderea pe care ne-ati acordat-o, a fost baza dezvoltarii Temad. De aceea, inainte de orice, doresc sa va multumesc. Pentru anii de lucru impreuna, pentru sansa de a demonstra ca putem raspunde prompt solicitarilor si pentru bunele raporturi de respect si intelegere.

Acum doi ani, cand am urcat din nou in Himalaya, am luat cu mine un steag Temad. Cand am ajuns in varf, l-am pregatit pentru o fotografie document. M-am gandit atunci la Dvs si la colegii mei. Pasiunea pentru munte si pasiunea pentru Temad vorbesc despre aceeasi experienta. Vorbesc despre incercarea de a atinge urmatoarea tabara de baza, in ciuda dificultatilor.
Am invatat ca si pe munte si in afaceri este esentiala increderea in partenerii de drum si respectul pentru contributia fiecaruia.
Cand a atins varful Everest, pentru prima oara in istoria lumii, Edmund Hillary l-a invitat pe serpasul Tenzing Norgay sa faca el primul pas in varf, ca recunoastere a contributiei esentiale in succesul expeditiei.

Temad nu s-ar fi putut dezvolta fara devotamentul echipei.  Daca realizarile noastre, la 20 de ani,  inseamna un pas pe un varf simbolic, prima care trebuie sa faca acest pas este echipa Temad.
Acum, imi amintesc cu nostalgie de inceputul nostru într-un spaţiu modest, cu doar 4 angajaţi. Pornisem sa facem distributia pentru mărci puternice: Bison, Griffon, Dupli-Color. Primele noastre„utilaje de transport” au fost....plasele.  Nu am sa uit niciodată acea perioada.
Cum n-am sa uit ce inseamna sa ai 27 de ani, 2 copii si nimic altceva decat dorinta de a construi o sansa pentru familie.
Nu stiam ca vom reusi sa fim o familie de 220 de persoane, cat are astazi echipa Temad. Nu stiam ca alaturi de parteneri, vom reusi sa dezvoltam compania la nivel national, in 14 filiale.
Ce stiam insa era ca produsele distribuite de noi, urmau sa ajute pe cineva sa isi rezolve o problema: de confort sau de siguranta.
Acest sentiment- ca de noi depind toti acei clienti care au de construit, izolat, lipit, vopsit ceva- a fost motorul intregii noastre dezvoltari.
Gandul la cei 10 milioane de oameni, care folosesc astazi produsele pe care le distribuim, a reprezentat combustibilul pentru drumul pe care l-am parcurs.
Asa am obtinut cresterea cu 50% a cifrei de afaceri de la an la an, pana la 25 mil Euro in 2008.

Dupa 2009 am simtit influenţele negative ale crizei economice: scăderea puterii de cumpărare, diminuarea investiţiilor în construcţii.
Noi am reusit sa ne mentinem totusi cifra de afaceri, tot cu gandul la clientii care aveau nevoie de solutii. Piata cerea un anumit tip de produse si asa am ajuns sa producem marci proprii.
Apoi am  abordat noi domenii. Crearea propriilor centre de producţie fost o prioritate în strategia de dezvoltare a TEMAD. Asa a luat fiinta Grupul de firme Temad.
In 2012 am inaugurat linia de prelucrare a profilelor de trecere din aluminiu iar în 2013, am adaugat o marcă nouă: Termico - plasă din fibră de sticlă şi alte accesorii pentru termosisteme.
Temad acoperă acum nu doar distributia de produse auxiliare pentru constructii si industrie, ci si productia de energie fotovoltaică si productia de plasă de fibră de sticlă.

Se spune ca „Istoria este scrisa de catre invingatori”. Impreuna am depasit dificultatile si ne-am dezvoltat.
Putem sa revendicam impreuna niste randuri in istoria acestei piete. Eu stiu ca acestea vor fi despre respectul fata de lucrul bine facut, despre parteneriat si pasiune.
De prea multe ori afacerile au fost asociate cu castigul facil si cu idealuri false.
De prea putine ori s-a vorbit despre munca intensa, despre loialitate si respect. Eu asta am invatat in cei 20 de ani, de la Dvs, partenerii nostri si de la colegii mei. Si pentru asta va multumesc, din nou.

Nu ma simt confortabil in postura de a trage concluzii definitive. Descoper ceva nou in fiecare zi. Am capatat totusi o certitudine. Lucrand alaturi de Dvs si de echipa Temad stiu ca, oricat de tulburi sunt vremurile, vom putea sa ne pastram claritatea si sa gasim directia potrivita.
Sunt norocos ca v-am intalnit, sunt bucuros ca suntem astazi impreuna. Ne si va doresc multi ani de crestere si o seara de aniversare memorabila.

 
Copyright 2013-2016 Temad Co | Newsletter | Harta Site | Contact | Termeni şi condiţii | Utilizare cookies