Temad participă la Caravana Aniversară Ambient 20 de ani

Temad participă la Caravana Aniversară Ambient 20 de ani

06.04.2013

Temad participă la Caravana Aniversară Ambient 20 de ani

Ambient, unul dintre cei mai mari parteneri Temad, aniversează anul acesta două decenii de existență.

Istoria Ambient a început pe 3 februarie 1993, la inițiativa lui Ioan Ciolan, sibianul care și-a propus să lanseze pe piață o companie cu 100% capital românesc și care să devină principalul aliat al constructurilor și al familiilor care doreau să construiască sau să renoveze locuința.

Experiența acumulată în acești ani validează Ambient ca fiind un partener serios, cu expertiză pentru oricare dintre segmentele sale de clienți, fie din zona de Retail sau cea de Profesional.

Pentru a marca aniversarea celor 20 de ani de activitate, echipa Ambient a pregătit pentru partenerii săi, în perioada aprilie-mai, o caravană de evenimente care se vor desfășura în toate cele 12 orașe unde compania deține centre comerciale. Caravana cuprinde numai puțin de 28 de evenimente, din care 9 concerte cu formatia Voltaj, 7 reprezentații ale Teatrului Radu Stanca din Sibiu și 12 petreceri organizate în centrele comerciale Ambient, unde sunt așteptați să participe peste 150.000 de persoane. Primul eveniment va avea loc în 6 aprilie, la Sibiu.

Temad are deosebita plăcere de a sărbători atât cei 20 de ani de existenţă ai Ambient cât şi partenriatul puternic şi durabil construit între cele două companii.

 
Copyright 2013-2016 Temad Co | Newsletter | Harta Site | Contact | Termeni şi condiţii | Utilizare cookies