X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Temadiada 2013 - Dumbrava Sibiului

publicat in: Stiri // publicat pe: 09.12.2013

La sfarşitul anului, toţi cei 230 de membri ai echipei Temad s-au întâlnit pentru a-şi sărbători împreună succesele şi a împărtăşi din experienţa lor, participând la Temadiada.

Dumbrava Sibiului a fost cadrul de desfăşurare a acestei ediţii unde, de vineri şi până duminică (06 - 08 Decembrie) am avut parte de diverse activităţi de relaxare şi distracţie.

Festivitatea de premiere ne-a dat ocazia să-i felicităm pe acei membri ai echipei a căror implicare şi devotament ne-au motivat pe parcursul întregului an. 

Tradiţionalul Campionat de fotbal nu a lipsit din programul Temadiadei unde, în acest an, pasionaţii acestui sport au rezistat temperaturilor scăzute şi vântului pentru a câştiga mult râvnita Cupă. Felicitări Echipei Transilvania - câştigătoare la Cupa de Fotbal Temad 2013!

Marea atracţie şi surpriză a Temadiadei a fost Concursul Temad Aniversare 20 de ani. Creativitatea şi îndemânarea au fost atributele cu care au întrat în competiţie cele 14 filiale şi toate departamentele de la sediu central. 

25 de proiecte şi poveşti de succes au trezit interesul tuturor participanţilor făcând dificilă alegerea căştigătorilor. Proiectul Filialei Craiova a ridicat plublicul în picioare generând aplauzele tuturor. Felicitări Filialei Craiova pentru câştigarea Locului 1!

Voia bună a continuat până în ultima clipă şi deja facem planuri pentru Temadiada 2014.

Povestea merge mai departe...

 

 

Temadiada 2013 - Dumbrava Sibiului
Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2017 Temad
designed by headstart.ro
Produse