X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

TEMADIADA 2014 - Încununarea unui an plin de succes

publicat in: Stiri // publicat pe: 02.12.2014

2014 reprezintă anul aniversării a 20 de ani de activitate a companie TEMAD.

Cu această ocazie, la sfarşitul anului, echipa Temad s-a reunit pentru a celebra succesul companiei şi a împartăsi rezultatele şi experienţele acumulate, participând la Temadiada.

Evenimentul aniversar a avut loc în perioada 29 Noiembrie - 1 Decembrie 2014, în Sinaia. Prima seară a debutat cu o Gală festivă în care am rememorat realizările companiei din 1994 şi până în prezent. Festivitatea de premiere ne-a dat ocazia să-i felicităm pe acei membri ai echipei a căror implicare şi devotament ne-au motivat pe parcursul întregului an.

Seara a continuat cu o petrecere extraordinară în care trupa Voltaj a făcut un spectacol memorabil.

Tradiţionalul Campionat de fotbal nu a lipsit din programul Temadiadei iar, în acest an, mult râvnita Cupă a ajuns la echipa filialei Oradea. Felicitări Echipei! 

Amatorii de aventură şi-au testat abilităţile înfruntând gerul în parcul de aventură din Buşteni, iubitorii de cultură au vizitat Castelul Pelişor iar cei pasionaţi de vânătoare au avut parte de o experienţă inedită la Muzeul Cinegetic de la Posada..

În cea de-a doua seară, toţi invitaţii au participat la o Tombolă cu premii şi la un Concurs de karaoke.

Au fost 3 zile pline de activităţi şi surprize iar voia bună ne-a însoţit până în ultima clipă..

Povestea merge mai departe...

TEMADIADA 2014 - Încununarea unui an plin de succes
Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

powered by teamshare
© Copyright 2017 Temad
designed by headstart.ro
Produse