X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Şurub autofiletant pentru lemn, cap înecat 4,0x16

Cod : 280043
Descriere

Șurub universal pentru lemn şi alte materiale lemnoase.

    Caracteristici:
  • Cap înecat, șliț Pozi.
  • Filet: complet / incomplet.
  • Vârf: autofiletant.
  • Acoperire: zincat alb sau galben.
  • Forța minimă de rupere: 1,5-10,8 Nm.
  • Duritatea miezului: 320-450 NV.
  • Duritatea stratului superior: MIN 550 NV.
  • Material: oțel C1022.

Specificatii
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 1000buc
Greutate (g) 1020
Inaltime (mm) 110
Latime (mm) 95
Lungime (mm) 111
Nume produs Srb. autofiletant lemn cap inecat 4,0x16 1000bc
Status Activ
Şurub autofiletant pentru lemn, cap înecat http://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/140299_list.jpg STARK FIX
RON în stoc

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2018 Temad
designed by headstart.ro