Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

DIRECT-1 Vopsea lucioasă, 750ml 10 alb

Cod : 902500
Descriere

Caracteristici:

  • Destinată suprafețelor metalice tratate anterior, suprafețelor ruginite sau proaspăt vopsite.
  • Se poate aplica și peste vopseaua veche.
  • Disponibilă în nuanțe gata preparate.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Ambalare 750ml
Buc/bax 6
Greutate (g) 120
Inaltime (mm) 125
Latime (mm) 99
Lungime (mm) 99
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafeţele trebuie curăţate cu Solvent T 300, să fie netede şi uscate, fără praf, grăsime sau rugină şi şlefuite. Eliminţi rugina sau vopseaua exfoliată de pe suprafeţele metalice. Suprafeţele metalice lucioase (aluminiu, oţel galvanizat etc), trebuie şlefuite pentru a obține o aderenţă maximă. Suprafeţele metalice lucioase (aluminiu, oţel galvanizat etc), trebuie acoperite cu Grund pentru suprafeţe lucioase sau cu Wash Primer.

Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Se aplică două straturi cu trafaletul sau pensula cu părul scurt, fără diluare sau cu pistolul de pulverizare airless diluat până la 15% cu Diluant pentru pistol T 350. Vopsiţi rapid şi cu atenţie pentru a asigura acoperirea corespunzătoare a suprafeţei şi pentru a obţine izolarea completă de umiditate, în special la colţuri şi margini. Cea mai bună protecţie este prevăzută cu o grosime a filmului uscat de 100 pm, care este format prin aplicarea a două straturi de Direct-1. A nu se aplica la temperaturi sub 5°C, peste 35°C şi/sau umiditate relativă peste 80%. Este uscat la atingere după 30-60 de minute şi poate fi reaplicat după 2-3 ore, în caz contrar după 7 zile. Timpul de uscare depinde de condiţiile meteorologice (umiditate şi temperatură). Se lasă cel puţin 30 de zile înainte de curăţarea şi spălarea suprafeţelor nou vopsite cu Direct-1. Uneltele trebuie curăţate imediat după utilizare cu Diluant pentru pistol T 350.

Status Activ
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro