Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MARTELITE Vopsea lovitură ciocan, 2,5l 880 aquamarine

Cod : 902552
Descriere

Caracteristici:

  • Ideală pentru protecția și decorarea suprafețelor metalice.
  • Conferă o aderență puternică.
  • Disponibilă în 13 culori gata preparate.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Ambalare 2,5l
Buc/bax 1
Greutate (g) 216
Inaltime (mm) 177
Latime (mm) 170
Lungime (mm) 170
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafeţele trebuie curăţate cu Solvent T 300, să fie netede şi uscate, fără praf, grăsime sau rugină şi şlefuite. Suprafeţele metalice lucioase (aluminiu, oţel galvanizat etc), trebuie acoperite cu Grund pentru suprafeţe lucioase sau suprafeţe Wash Primer.

Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Se aplică două straturi cu trafaletul sau pensulă cu părul scurt, fără diluare sau pistol de pulverizare airless diluat până la 5% cu Diluant pentru pistol T 350. A nu se aplica la temperaturi sub 5°C, peste 35°C şi/sau umiditate relativă peste 80%. Este uscat la atingere după 20-30 de minute şi poate fi reaplicat după 16-20 ore. Timpul de uscare depinde de condiţiile meteorologice (umiditate şi temperatură). Ustensilele trebuie curăţate imediat după utilizare cu Diluant pentru pistol T 350.

Status Activ
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro