Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

VI Enamel, 2,5l 330 alb

Cod : 902571
Descriere

Caracteristici:

  • Potrivit pentru interior și exterior, are o putere de acoperire excelentă, o bună elasticitate, se lucrează ușor și are proprietăți de nivelare, ceea ce-i conferă un finisaj complet.
  • Datorită formulei sale speciale, are un finisaj anticoroziv excelent pe orice suprafață metalică.
  • Poate fi aplicat și pe suprafețe din lemn, cum ar fi: uși, ferestre, dulapuri, etc. deoarece are o durabilitate ridicată și rezistență bună la spălat.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 2,5l
Buc/bax 1
Greutate (g) 216
Inaltime (mm) 177
Latime (mm) 170
Lungime (mm) 170
Mod de folosire

Pregătirea suprafețelor: Suprafețele trebuie să fie netede și uscate, fără urme de grăsime, praf, rugină și sablate. Puteți utiliza Solventul T300 pentru pensulă. Suprafețele metalice trebuie acoperite cu un grund anticoroziv (Grund Anti-Rugină Vi, etc.). Suprafețele metalice cu luciu (aluminiu, oțel galvanizat, etc.) trebuie mai întâi acoperite cu Grund pentru Suprafețe Lucioase sau Grund Fosfatant și apoi cu Grund Anti Rugină Vi.

Aplicare: Agitați bine înainte de utilizare. Aplicați două straturi cu trafaletul sau cu pensula, diluat până la 5% cu Solventul T300 pentru pensulă sau pistol de pulverizare fără aer, diluat până la 5% cu ajutorul Solventului T350 pentru pistol de vopsit. Nu aplicați la temperaturi mai mici de 5°C sau mai mari de 35°C și/sau umiditate relativă de peste 80%. Suprafața se usucă după aproximativ 2-4 ore și poate fi revopsită după 24 de ore. Timpul de uscare depinde de condițiile meteo (umiditate și temperatură). Curățați trafaletul, peria, petele de pe podea, etc. folosind Solventul T300 pentru pensulă și apoi cu apă și săpun sau detergent. Utilizați Solventul T350 pentru pistol de vopsit pentru a curăța pistoalele de vopsit.

Status Activ

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro