Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

VI Anti-rust Primer roșu închis 650ml

Cod : 902652
Descriere

Caracteristici:

  • Reprezintă un substrat perfect pentru emailuri utilizate pe suprafețe metalice cu adeziune, putere de acoperire, elasticitate și nivelare excelente.
  • Disponibile în culorile gri și maro/roșu închis.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Ambalare 650ml
Buc/bax 6
Greutate (g) 120
Inaltime (mm) 130
Latime (mm) 89
Lungime (mm) 89
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafețele trebuie curățate cu Solventul T300 pentru pensulă, să fie netede și uscate, fără urme de grăsime, praf, rugină și sablate. Îndepărtați vopseaua exfoliată de pe suprafețele deja vopsite.

Aplicare: Agitați bine înainte de utilizare. Aplicați unul sau două straturi cu trafaletul sau pensula, diluat până la 5% cu Solventul T300 pentru pensulă sau pistolul de pulverizare fără aer, diluat până la 5% cu ajutorul Solventului T350 pentru pistol de vopsit. Nu aplicați la temperaturi mai mici de 5°C sau mai mari de 35°C și/sau umiditate relativă de peste 80%. Suprafața se usucă după aproximativ 30-60 de minute și poate fi revopsită după 24 de ore. Atunci când suprafața este uscată în profunzime, sablați utilizând o hârtie abrazivă pentru a produce o suprafață netedă, eliminați praful și apoi aplicați oricare email Vitex pe bază de apă sau email pe bază de solvent. Timpul de uscare depinde de condițiile meteo (umiditate și temperatură). Curățați trafaletul, peria, petele de pe podea, etc. folosind Solventul T300 pentru pensulă și apoi cu apă și săpun sau detergent. Utilizați Solventul T350 pentru pistol de vopsit pentru a curăța pistoalele de vopsit.

Status Activ
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro