Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

VITEX ECO Climat Neutru 3l

Cod : 902052
Descriere

Caracteristici:

  • Fără emisii de gaze cu efect de seră și fără nici un impact asupra mediului.
  • Grad ridicat de dispersie și putere mare de acoperire.
  • Rezistență foarte bună la spălare frecventă.
  • Se poate aplica pe orice tip de suprafață dacă aceasta a fost pregătită corespunzător în prealabil.
  • Disponibilă în culoarea albă și în culorile din paletare prin sistemul de colorare Vitex.

Specificații
Ambalare 3l
Buc/bax 1
Greutate (g) 145
Inaltime (mm) 164
Latime (mm) 212
Lungime (mm) 212
Status Activ
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafeţele trebuie să fie curate, uscate şi netede fără praf, grăsime sau vopsea exfoliată. Utilizaţi PUTTY ACRILIC VITEX pentru a acoperi fisurile sau găurile. Suprafeţele noi făcute din ipsos, beton, ciment, stuco, gips-carton, etc ar trebuie grunduite cu ACRYLAN UNCO sau BLANCO ECO.
Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Se aplică două straturi cu trafaletul, pensula sau prin pulverizare diluat până la 10% cu apă. Nu se aplică la temperaturi sub 5°C, peste 35°C și/sau umiditate relativă peste 80%. Este uscat la atingere după 30-60 de minute şi poate fi reaplicat după 3-4 ore. Timpul de uscare depinde de condițiile meteorologice (umiditate și temperatură). Se lasă cel puțin 3 săptămâni înainte de curățare și spălarea suprafețelor vopsite cu Vitex Climate Neutral. După aplicare, sigilaţi găleata şi păstraţi-o la temperaturi între 5°C şi 35°C pentru o utilizare viitoare. Uneltele trebuie curăţate imediat după utilizare cu apă şi dacă este necesar, cu apă şi săpun sau detergent.


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro