Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

VITEX ECO Satin alb 3l

Cod : 902054
Descriere

Caracteristici:

  • Grad ridicat de dispersie.
  • Ideală pentru dormitoare și zone ce necesită o igienă superioară.
  • Rezistență ridicată la spălări frecvente.
  • Finisajul este mătăsos, de lux.
  • Disponibilă în culoarea albă și în culorile din paletare prin sistemul de colorare Vitex.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 3l
Buc/bax 1
Greutate (g) 145
Inaltime (mm) 164
Latime (mm) 212
Lungime (mm) 212
Status Activ
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafețele trebuie să fie netede, curate și uscate, fără urme de grăsime, praf sau vopsea exfoliată. Pentru a umple fisurile sau orificiile utilizați Chitul Acrilic sau Visto. Suprafețele anterior vopsite cu vopsele pe bază de apă sau tempera ar trebui mai întâi pregătite cu Acrylan Unco Eco. Suprafețele noi din ipsos, beton, ciment, rigips, etc. trebuie mai întâi pregătite cu Acrylan Unco Eco sau Blanco Eco. Suprafețele pătate de fum, grafitty, cafea sau orice alt tip de pată ar trebui mai întâi pregătite cu Blanco Eco.

Aplicare: Agitați bine înainte de utilizare. Aplicați două straturi cu trafaletul, pensula sau pistolul de vopsit, diluând până la 10% cu apă. Nu aplicați la temperaturi sub 5°C, peste 35°C și/sau la o umiditate relativă de peste 80%. Se usucă după 45 – 60 de minute iar suprafața poate fi revopsită peste 3-4 ore. Timpul de uscare depinde de condițiile meteo (umiditate și temperatură). Așteptați cel puțin 3 săptămâni înainte de a curăța și spăla suprafețele nou vopsite cu Vitex Satin Eco. Se spală ușor cu apă, folosind un burete moale. În cazul unor pete vizibile, utilizați un detergent blând incolor sau apă cu săpun. După aplicarea vopselei, închideți etanș găleata și depozitați-o la temperaturi cuprinse între 5°C și 35° pentru o viitoare utilizare. Uneltele trebuie curățate imediat după utilizare cu apă și dacă este necesar apă cu săpun sau un detergent.

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro