Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

VITEX Metallico 520 Helios 2,1l

Cod : 902059
Descriere

Caracteristici:

  • Are o formulă specială ce conferă o finisare metalică.
  • Asigură izolare termică, datorită capacității sale de a reflecta radiațiile.
  • Este inodoră în timpul aplicării.
  • Se poate aplica pe: zidărie, lemn, plastic , metal, după prepararea adecvată a peretelui.
  • Disponibilă în 3 nuanțe de bază: Argintiu, Auriu și Bronz.
  • Nuanța Argintiu poate fi folosita ca bază în sistemul de colorare pentru a prepara alte nuanțe.

Specificații
Ambalare 2,1l
Buc/bax 1
Greutate (g) 130
Inaltime (mm) 145
Latime (mm) 200
Lungime (mm) 200
Status Activ
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafeţele ce urmează a fi vopsite trebuie să fie netede, curate şi uscate,fără praf, grăsime sau vopsea exfoliată. Utilizaţi Chit Acrylic VITEX pentru a acoperi fisurile sau găurile. Suprafeţele noi din ipsos, beton, ciment, panouri de ipsos ar trebui să fie amorsate cu ACRYLAN UNCO , amorsă VITEX 100% acrilică sau BLANCO ECO. Suprafeţele colorate de la fum, graffiti, cafea sau orice alt tip de pete trebuie să fie mai întâi grunduite cu Blanco Eco sau Vitosin. Suprafețele din lemn trebuie acoperite cu VELATURA pe bază de apă. Suprafeţele de PVC, aluminiu, sticlă, etc. trebuie să fie acoperite cu Grund pentru suprafeţe lucioase. Suprafeţele metalice trebuie acoperite în prealabil cu un grund anticoroziv (Anti-Rust Primer sau Metal Primer).
Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Se aplică două straturi cu trafaletul, pensula sau prin pulverizare diluat până la 10% cu apă. A nu se aplica la temperaturi sub 5 ° C, peste 35 ° C şi / sau umiditate relativă peste 80%. Este uscat la atingere după 1-2 ore şi poate fi reaplicat după 6-8 ore. Timpul de uscare depinde de condiţiile meteorologice (umiditate şi temperatură). Se lasă cel puţin 3 săptămâni înainte de curăţare şi spălarea suprafeţelor nou vopsite cu Vitex Metallico. Se spală uşor cu apă, folosind un burete moale. În caz de pete , folosiţi un detergent sau săpun incolor apă uşoară. Uneltele trebuie să fie curăţate imediat după utilizare cu apă şi dacă este necesar, cu apă şi săpun sau detergent.


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro