Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

VITEX Ignifug 10l

Cod : 902063
Descriere

  • Vopseaua este certificată de LGAI Centrul Tehnologic SA Barcelona și aprobată de Departamentul de pompieri din Grecia.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 10l
Buc/bax 1
Greutate (g) 387
Inaltime (mm) 256
Latime (mm) 290
Lungime (mm) 290
Status Activ
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafeţele trebuie sa fie netede, curate şi uscate, fără urme de grăsimi, praf sau vopsea exfoliată. Suprafeţele noi din ipsos, beton, ciment, gips-carton, etc. trebuie grunduite cu Acrylan Unco Eco.

Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Aplicaţi unul, două sau trei straturi, în funcţie de clasa cerută de protecţie împotriva incendiilor, cu trafaletul, pensula sau prin pulverizare diluat până la 10% cu apă. Apoi, aplicați un strat de finisaj de acoperire decorativ final, dacă este necesar. După deschidere, produsul trebuie utilizat imediat. Nu se aplica la temperaturi sub 5°C, peste 35°C şi/sau umiditate relativă peste 80%. Este uscat la atingere după 4-6 ore pentru un film de 680 pm aplicat la 25°C. Timpul total de uscare este 6-36 ore pentru un film de 680 pm, aplicat la 25°C. Stratul final poate fi aplicat după 24 de ore, dacă este necesar. Timpul de uscare depinde de condiţiile meteorologice (umiditate şi temperatură).

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro