Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse

VITO Vopsea emulsionata alb 3l

Cod : 902065
Descriere

Caracteristici:

  • Este ușor de aplicat.
  • Are proprietăți foarte bune de uniformizare a suprafeței, lăsând o suprafață netedă și plată.
  • Disponibilă în culoarea albă și în culorile din paletare prin sistemul de colorare Vitex.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 3l
Buc/bax 1
Greutate (g) 145
Inaltime (mm) 164
Latime (mm) 212
Lungime (mm) 212
Status Activ
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafaţa trebuie să fie curată, fără praf, uleiuri sau vopsea exfoliată etc. Pentru a umple fisurile sau găurile folosiţi Chit acrilic Putty. Suprafeţele acoperite anterior cu vopsele pe bază de apă trebuie amorsate cu Acrylan Unco Eco, Durovit sau Vitosin. Suprafeţele din ipsos, beton, ciment, gips-carton, etc. trebuie să fie mai întâi grunduite cu Acrylan Unco Eco sau Durovit.

Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Se aplică două straturi cu trafaletul, pensula sau pistol de pulverizare airless diluat până la 10% cu apă. Nu se aplică la temperaturi sub 5°C, peste 35°C şi/sau umiditate relativă mai mare de 70%. Evitaţi aplicarea atunci când plouă sau este îngheţ este de preferat să aşteptaţi următoarele 48 de ore. Este uscat la atingere după 15-30 de minute şi poate fi reaplicat după 3-4 ore. Timpul de uscare depinde de condiţiile meteorologice (umiditate şi temperatură). Se lasă cel puțin 3 săptămâni înainte de curățarea şi spălarea suprafețelor nou vopsite cu Vito Acrilic. Se spală ușor cu apă, folosind un burete moale. În caz de pete folosiți un detergent sau săpun incolor. Uneltele trebuie curățate imediat după utilizare cu apă și dacă este necesar, cu apă și săpun sau un detergent.

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro