Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

HYROOF Hybrid PU 3l

Cod : 902131
Descriere

Caracteristici:

  • Formează o membrană elastică, cu rezistență ridicată la acumularea de apă, la presiuni statice ale apei, la îmbătrânire.
  • Reflexie solară ridicată 93%.
  • Aderă excelent pe toate materialele de construcții folosite la acoperișuri.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Ambalare 3l
Buc/bax 1
Greutate (g) 130
Inaltime (mm) 145
Latime (mm) 200
Lungime (mm) 200
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafețele trebuie să fie netede, curate și uscate, fără urme de grăsimi, fisuri sau exfoliere. Fisurile sau îmbinările trebuie mai întâi umplute cu Chit Elastomeric Vitex. Suprafețele noi sau degradate de intemperii trebuie pregătite mai întâi cu HyRoof Primer pentru stabilizarea substratului.

Aplicare: Agitați bine înainte de utilizare. Se aplică fără diluare, cu trafaletul, bidineaua sau pistol de vopsit airless în două straturi în cruce, cu un consum total de cel puțin 1 Lt/m² pe întreaga suprafață plană și pe parapeții verticali ai perimetrului de cel puțin 30–40 cm înălțime. Pentru protecția și extinderea duratei capacității de impermeabilitate de până la 10 ani, este necesară utilizarea unui material din poliester 50-100 gr/m² pentru consolidare, ce este încorporat între straturi în timp ce suprafața de la bază este încă umedă. Consumul recomandat de HyRoof Hybrid PU este 1,1 Lt/m² sub stratul pentru consolidare, 0,8Lt/ m² pentru stratul de acoperire, obținând un consum total de cel puțin 1,9 Lt/m². Nu aplicați la temperaturi sub 5°C, peste 35°C și în cazul unei umidități relative de peste 70%. Evitați aplicarea dacă plouă deoarece este posibilă înghețarea stratului în următoarele 48 de ore. Suprafața este uscată la atingere după 2-3 ore și poate fi revopsită după o perioadă cuprinsă între 16 și 24 de ore. Timpul de uscare depinde de condițiile atmosferice (umiditate și temperatură). Uneltele trebuie curățate cu apă imediat după utilizare și dacă este necesar apă cu săpun sau detergent.

Status Activ
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro