Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

VITACRYL Izolație pentru terase și acoperișuri cărămiziu 3l

Cod : 902142
Descriere

Caracteristici:

  • Datorită compoziției sale vopseaua este rezistentă la condiții climatice extreme și își păstrează elasticitatea în timp.
  • Este certificată ca material RECE REFLECTORIZANT.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Ambalare 3l
Buc/bax 1
Greutate (g) 145
Inaltime (mm) 164
Latime (mm) 212
Lungime (mm) 212
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafaţa trebuie să fie curată, fără praf, uleiuri etc. Eventualele fisuri trebuie chituite şi apoi acoperite cu DUROVIT (amorsă pe bază de solvent diluat 30% cu Solvent T 300). După aplicarea amorsei se aplică primul strat de VITACRYL, iar al doilea strat se aplică în direcţie perpendiculară faţă de primul strat (în cruce). Lăsaţi 24 de ore între aplicaţii.
Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Aplicaţi în cruce două straturi, cu rola, pensula sau prin pulverizare diluat până la 5-10% cu apă pentru primul strat. Aplicaţi al doilea strat, după 24 de ore, fără diluare. Nu se aplică la temperaturi sub 5°C, peste 35°C şi/sau umiditate relativă peste 70%. Evitați aplicarea dacă plouă sau este îngheţ. Este uscat la atingere după 2-3 ore şi poate fi reaplicat după 24-48 de ore. Timpul de uscare depinde de condiţiile meteorologice (umiditate şi temperatură). Uneltele trebuie curăţate imediat după utilizare cu apă şi dacă este necesar cu apă şi săpun sau detergent.

Status Activ
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro