Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

BLANCO Eco Amorsă albă 10l

Cod : 902171
Descriere

Caracteristici:

 • Îmbunătățește aspectul, având o putere mare de acoperire și o rezistență foarte bună la intemperii.
 • Previne apariția petelor de diverse tipuri cum ar fi: pete de nicotină, de suc, de pix, etc.
 • De asemenea poate fi utilizat ca strat intermediar de la nuanțe închise la nuanțe deschise, reducând în acest fel numărul de straturi necesare pentru stratul final.
 • Este caracterizat printr-un miros redus deoarece nu conține amoniac sau alte substanțe periculoase cum ar fi hidrocarburi aromatice, formaldehidă liberă, metale grele sau alchilfenotoxilați.
 • Oferă o acoperire bună și este ideală în cazul schimbărilor drastice de culoare.
 • Ecologic.
 • Alb mat cu putere mare de acoperire.
 • Pentru uz interior și exterior.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 10l
Buc/bax 1
Greutate (g) 387
Inaltime (mm) 256
Latime (mm) 290
Lungime (mm) 290
Status Activ
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafețele trebuie să fie netede, curate și uscate, fără urme de grăsime, praf sau vopsea exfoliată.

Aplicare:

 1. Agitați bine înainte de utilizare.
 2. Aplicați un strat cu trafaletul sau pensula, diluând până la 5-10% cu apă sau cu pistolul de vopsit, diluând până la 10-15% cu apă.
 3. Pentru aplicarea straturilor finale de culoare închisă, aplicați mai întâi un strat de Blanco Eco așa cum este sau ușor colorat conform nuanței stratului final, utilizând Sistemul de Nuanțare Vitex Colorfull.
 4. Nu aplicați la temperaturi sub 5°C, peste 35°C și/sau la o umiditate relativă de peste 80%.
 5. Se usucă după 30 de minute iar suprafața poate fi revopsită peste 2-3 ore utilizând vopsea emulsie Vitex sau vopsele acrilice.
 6. Pentru rezultate optime pe pete vizibile, revopsiți suprafața după 24 de ore.
 7. Timpul de uscare depinde de condițiile meteo (umiditate și temperatură).
 8. După aplicarea vopselei, închideți etanș găleata și depozitați-o la temperaturi cuprinse între 5°C și 35° pentru o viitoare utilizare.

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro