Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

Amorsă pentru Gips Carton albă 3l

Cod : 902175
Descriere

Caracteristici:

  • Adecvată pentru uz interior.
  • Special concepută pentru suprafeţele de gipscarton dar și din beton.
  • Are proprietăţi excepționale de umplere.
  • Acoperă complet orice denivelare de pe suprafețe, asigură un finisaj perfect dintr-un singur strat. 

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 3l
Buc/bax 1
Greutate (g) 145
Inaltime (mm) 164
Latime (mm) 212
Lungime (mm) 212
Status Activ
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafeţele trebuie sa fie netede, curate și uscate, fără urme de grăsimi, praf sau vopsea exfoliată. Pentru a umple fisurile sau găurile folosiţi Chit acrylic Putty.

Aplicare:

  1. Se amestecă bine înainte de utilizare.
  2. Aplicați unul sau două straturi cu rola sau pensula diluat până la 5-10% cu apă sau cu pistol de pulverizare diluat până la 10-15% cu apă.
  3. A nu se aplica la temperaturi sub 5°C, peste 35°C și/sau umiditate relativă peste 80%.
  4. Este uscat la atingere după 30-60 de minute și se poate aplica vopsele Vitex emulsionate sau vopsele acrilice după 6-8 ore.
  5. Timpul de uscare depinde de condițiile meteorologice (umiditate și temperatură).
  6. Uneltele trebuie curățate imediat după utilizare cu apă și dacă este necesar cu apă și săpun sau detergent.

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro