Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu
Acest produs nu mai face parte din ofertă!

VISTO Chit Acrilic 1kg

Cod : 902190
Descriere

  • Ideal pentru prelucrarea și acoperirea pereților, tencuielilor, betonului, plăcilor de gipscarton, plăcilor de ciment, atât la interior cât și la exterior.
  • Este ușor de folosit, se usucă rapid fără a se crăpa și conferă o suprafață netedă, ideală pentru vopsire.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Ambalare 1kg
Buc/bax 8
Greutate (g) 0
Inaltime (mm) 0
Latime (mm) 0
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafeţele trebuie să fie curate, uscate şi netede, fără praf sau grăsimi.
Aplicare: Într-o galeată curată cu 7-7,5l apă curată se adaugă 1 sac 20 kg Visto. Se amestecă bine până devine o pastă omogenă. Amestecul gata preparat are durată de viaţă în jur de 2-3 ore. Se aplică cu spatula, mistria sau pistol airless. Umplerea trebuie să se facă în două straturi. Al doilea strat trebuie aplicat la 4-5 ore după primul la o grosime totală de 1-5 mm. Permiteți uscarea timp de 7-8 ore înainte de șlefuire. Suprafaţa trebuie să fie bine uscată, curățată și înainte de vopsire aceasta trebuie să fie amorsată cu 100% Amorsă Acrilică, Durovit sau Acrylan Unco Eco. Nu se aplică la temperaturi sub 5°C şi peste 35°C și/sau umiditate relativă de peste 80%. Este uscat la atingere în 2-3 ore și poate fi reaplicat după 4-5 ore, în funcție de straturile de grosime. Timpul de uscare depinde de condițiile meteorologice (umiditate și temperatură). Uneltele trebuie curățate imediat după utilizare cu apă și dacă este necesar, cu apă și săpun sau un detergent.

Status Activ
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro