Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

Vopsea ciment pe baza de apă, colorată 975 3l

Cod : 902227
Descriere

Caracteristici:

  • Datorită formulei sale speciale, este potrivită pentru aplicarea pe suprafeţe de beton şi zidărie alcaline.
  • Are putere mare de acoperire, rată de răspândire mare şi rezistenţă excepțională la spălare şi intemperii atmosferice.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Ambalare 3l
Buc/bax 1
Greutate (g) 145
Inaltime (mm) 164
Latime (mm) 212
Lungime (mm) 212
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafeţele trebuie să fie netede, curate şi uscate, fără urme de grăsimi, praf sau vopsea exfoliată. Pentru a umple fisurile sau găurile folosiţi chit acrilic Putty. Suprafeţele acoperite anterior cu vopsele pe bază de apă ar trebui să fie amorsate cu Acrylan Unco Eco, Durovit sau Vitosin. Suprafeţele noi din ipsos, beton, ciment, gips-carton, etc. trebuie mai întâi grunduite cu Acrylan Unco Eco sau Durovit.

Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Se aplică două straturi cu trafaletul, pensula sau pistolul de pulverizare airless diluat până la 10% cu apă. Nu se aplică la temperaturi sub 5°C, peste 35°C şi/sau umiditate relativă mai mare de 70%. Evitaţi aplicarea atunci când plouă sau este îngheţ. Este uscat la atingere după 30-60 de minute şi poate fi reaplicat după 3-4 ore. Timpul de uscare depinde de condiţiile meteorologice (umiditate şi temperatură). Așteptați cel puțin 3 săptămâni înainte de curățarea şi spălarea suprafeţelor nou vopsite cu vopsea de beton. Se spală uşor cu apă, folosind un burete moale. În caz de pete prinse, folosiţi un detergent sau săpun incolor. Uneltele trebuie curăţate imediat după utilizare cu apă şi, dacă este necesar, cu apă şi săpun sau un detergent.

Status Activ
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro