Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

CIMENTOL Vopsea pentru ciment, colorată 750ml 800 alb

Cod : 902235
Descriere

Caracteristici:

  • Durabilitate ridicată la condiții meteo extreme și poluare atmosferică.
  • Aderență ridicată.
  • Conferă duritate puternică pereților și planșeelor din dale de beton, pavaje, terenuri sportive, garaje, etc.
  • Disponibilă în cularea albă și alte 8 nuanțe gata preparate.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Ambalare 750ml
Buc/bax 6
Greutate (g) 120
Inaltime (mm) 125
Latime (mm) 99
Lungime (mm) 99
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafeţele trebuie sa fie netede, curate şi uscate, fără urme de grăsimi, praf sau vopsea exfoliată. Cimentol se aplică direct pe beton fără nici un grund. Suprafeţele mai absorbante sau mai poroase trebuie amorsate cu Durovit.

Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Aplicaţi unul sau două straturi cu trafaletul sau pensula diluat până la 5% cu Brush Solvent T 300 sau cu pistol de pulverizare airless diluat cu până la 5%, cu Spray Gun Solvent T 350. A nu se aplica la temperaturi sub 5°C şi peste 35°C şi / sau umiditate relativă peste 80%. Se usucă la atingere după 20-40 de minute şi poate fi reaplicat după 4-6 ore. Timpul de uscare depinde de condiţiile meteorologice (umiditate şi temperatură). Curățați rolele, periile, petele pe podea, etc. cu Brush Solvent T 300 şi apoi cu apă și săpun sau detergent. Utilizați Spray Gun Solvent T 350 pentru a curăţa pistoalele de pulverizare.

Status Activ
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro