Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

AQUAVIT Eco Email lemn Satin alb 2,5l

Cod : 902271
Descriere

Caracteristici:

  • Certificată ecologic și antimicrobian, îmbogățită cu filtre UV pentru creșterea durabilității la utilizarea la exterior.
  • Are o elasticitate puternică și nu suferă modificări în timp, nu se îngălbenește.
  • Ideală pentru zone igienice sensibile, pentru camera copiilor, pentru vopsirea jucăriilor, mobilierului, pentru zonele cu trafic intens.
  • Destinată suprafețelor din lemn, metal, tencuială, sticlă, PVC, aluminiu, suprafețe galvanizate, etc.
  • Aderă foarte bine inclusiv pe suprafețele tratate anterior cu emailuri alchidice (vopsele pe bază de ulei).

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 2,5l
Buc/bax 1
Greutate (g) 130
Inaltime (mm) 145
Latime (mm) 200
Lungime (mm) 200
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafețele trebuie să fie netede, curate și uscate, fără urme de grăsime sau praf și șlefuite. Suprafețele din lemn pregătite în mod corespunzător (tratate cu substanța conservantă Diaxyl pe bază de apă, acoperite, umplute cu Chit Acrilic și șlefuite pentru a rezulta o suprafață netedă, curată) trebuie vopsite cu Velatura Eco pe bază de apă. Apoi, utilizați o hârtie abrazivă corespunzătoare pentru a realiza o suprafață netedă și pentru a îndepărta praful. Suprafețele noi din ipsos, beton, ciment, rigips, etc. trebuie mai întâi pregătite cu Acrylan Unco Eco sau Blanco Eco. Suprafețele pătate de fum, grafitti, cafea sau orice alt tip de pată ar trebui mai întâi pregătite cu Blanco Eco. Suprafețele metalice ar trebui mai întâi pregătite cu un grund anticoroziv (Grund anti-rugină, Noul Tip Minio sau Grund pentru suprafețe metalice). Suprafețele metalice lucioase (aluminiu, oțel galvanizat, etc) trebuie vopsite mai întâi cu Velatura Eco pe bază de apă.

Aplicare: Agitați bine înainte de utilizare. Aplicați unul sau două straturi cu trafaletul sau pensula, diluând până la 5-10% cu apă sau cu pistolul de vopsit, diluând până la 10%-15%. Nu aplicați la temperaturi sub 5°C peste 38°C și/sau la o umiditate relativă de peste 80%. Se usucă după 1-2 ore și suprafața poate fi revopsită peste 6-8 ore. Timpul de uscare depinde de condițiile meteo (umiditate și temperatură). Așteptați cel puțin 3 săptămâni înainte de a curăța și spăla suprafețele nou vopsite cu Aquavit Eco. Se spală ușor cu apă, folosind un burete moale. În cazul unor pete vizibile, utilizați un detergent blând incolor sau apă cu săpun. După aplicarea vopselei, închideți etanș găleata și depozitați-o la temperaturi cuprinse între 5°C și 38° pentru o viitoare utilizare. Ustensilele trebuie curățate imediat după utilizare cu apă și dacă este necesar cu apă și săpun sau detergent.

Status Activ

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro