Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

VELATURA Eco Amorsă pe bază de apă 2,5l

Cod : 902275
Descriere

Caracteristici:

  • Are proprietăți excelente de încărcare și șlefuire, o bună aderență pe toate suprafețele, chiar și pe cele care au fost vopsite anterior (chiar și cu vopsea pe bază de clei).
  • Adecvată pentru suprafețele din lemn, ipsos și chit.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 2,5l
Buc/bax 1
Greutate (g) 130
Inaltime (mm) 145
Latime (mm) 200
Lungime (mm) 200
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafețele trebuie să fie netede, curate și uscate, fără urme de grăsime sau praf și șlefuite. Pentru suprafețele noi din lemn, este necesar să răzuiți nodurile și apoi să aplicați substanța conservantă pentru lemn Diaxyl pe bază de apă. Pentru a umple crăpăturile sau orificiile utilizați Chit Acrilic.

Aplicare: Agitați bine înainte de utilizare. Aplicați unul sau două straturi cu trafaletul sau pensula, diluând până la 5-10% cu apă sau cu pistolul de vopsit, diluând până la 10-15% cu apă. Pentru aplicarea straturilor finale închise, aplicați un strat de Velatura Eco așa cum este sau ușor colorat conform nuanței stratului final, utilizând Sistemul de Nuanțare Vitex Colorfull. Nu aplicați la temperaturi sub 5°C, peste 35°C și/sau la o umiditate relativă de peste 80%. Se usucă după 30-60 de minute și suprafața poate fi revopsită peste 6-8 ore. Atunci când stratul este uscat în profunzime, utilizați o hârtie abrazivă pentru a obține o suprafață netedă, eliminați praful și aplicați oricare vopsea email Vitex pe bază de apă sau solvent. Timpul de uscare depinde de condițiile meteo (umiditate și temperatură). După aplicarea vopselei, închideți etanș găleata și depozitați-o la temperaturi cuprinse între 5°C și 35° pentru o viitoare utilizare. Uneltele trebuie curățate imediat după utilizare cu apă și dacă este necesar apă cu săpun sau detergent.

Status Activ

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro