Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

VELATURA Amorsă pe bază de solvent 5l

Cod : 902285
Descriere

Caracteristici:

  • Oferă un substrat perfect pentru lacuri, mai ales dacă este aplicată pe suprafețe din lemn.
  • Poate fi acoperită în aceeași zi cu vopsele atât pe bază de apă cât și pe bază de solvent.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 5l
Buc/bax 1
Greutate (g) 412
Inaltime (mm) 245
Latime (mm) 180
Lungime (mm) 180
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafețele trebuie să fie netede, curate şi uscate, fără urme de grăsimi, praf, resturi sau vopsea exfoliată. Pe suprafeţe noi din lemn răzuiți nodurile şi apoi aplicați conservant de lemn Diaxyl Decor. Pentru a umple fisuri sau găuri folosiţi chit acrilic Putty.

Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Aplicați unul sau două straturi cu trafaletul sau pensula diluat până la 5% cu Diluant pentru pensula T 300 sau pistol de pulverizare airless diluat cu până la 5%, cu diluant pentru pistol T 350. A nu se aplica la temperaturi sub 5°C, peste 35°C și/sau umiditate relativă peste 80%. Este uscat la atingere după 2-3 ore și se poate aplica după 16-18 ore. În cazul în care suprafaţa este complet uscată, şmirgheluiţi cu o hârtie abrazivă adecvată pentru a produce o suprafață netedă. Îndepărtați praful și apoi aplicați email Vitex pe bază de apă sau solvent. Timpul de uscare depinde de condițiile meteorologice (umiditate și temperatură). Curățați rolele, periile, petele de podea, etc. cu Diluant pentru pensula T 300 și apoi cu apă și săpun sau detergent. Utilizaţi diluant pentru pistol T 350 pentru a curăța pistoalele de pulverizare.

Status Activ

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro